De style van de Italianen

Djumbo voor het goede doel
July 20, 2014
Een abonnement afsluiten
August 16, 2014

De style van de Italianen

De Italianen zijn toch meestal weer degene die met de nieuwste modes komen en hebben altijd van die geweldige pakken, Italië is dan ook echt een mode land, met Milaan als zijn mode hoofdstad.

heren modeJe betaald je dan ook bont en blauw voor de Italiaanse merken, zoals Giorgio Armani, Versace, Dolce en Gabbana, Gucci, Prada en nog veel meer, het zijn er eigenlijk te veel om ze allemaal op te noemen. Het is ook niet zo gek dat je veel geld moet neerleggen voor deze Italiaanse merken, want ze zijn allemaal wereldberoemd en worden dan ook over de hele wereld verkocht.

Deze seizoen zijn ze ook allemaal met hele mooie collectie van overhemden gekomen, zoals ze dat elke jaar doen. Deze overhemden worden dan ook wel Italiaanse overhemden genoemd. De style en mode druipt af van deze Italiaanse overhemden en het is overduidelijk dat ze uit het mode land van de wereld komen, Italië. Het mooie van de Italiaanse overhemden is dat je ze op elke gelegenheid kan dragen, ze kunnen zowel casual als op wat meer officiële gelegenheden worden gedragen.

Elke merk geeft natuurlijk zijn eigen draai aan het Italiaanse overhemd, zelf vind ik de overhemden van Armani heel mooi, omdat ze opvallen en toch niet schreeuwen van kijk eens naar mij. Direct kopen? Kijk dan op een vand e onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *