Primark vestigingen in Nederland
December 8, 2015
Voordat je het jawoord geeft
May 27, 2017

Bruidscouture

BruidscoutureU gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd. Dat houdt dus in dat u ook op zoek bent naar uw droomjurk, een jurk die echt laat zien wie u bent en dus helemaal bij u past. Een jurk die u meteen dat ene gevoel geeft, waaruit blijkt dat het de juiste is en u uzelf al helemaal in de jurk op de grote dag ziet staan en dat u er misschien zelfs ene traantje om zult moeten laten.
Onze bruidscouture zal u dit gevoel ongetwijfeld kunnen geven. U vertelt ons uw wensen en door aandachtig naar uw wensen en verlangens te luisteren, kunnen wij niet alleen met u meedenken, maar zorgen wij er ook voor dat we uiteindelijk tot het juiste ontwerp zullen komen. Een ontwerp dat u daadwerkelijk die tranen van blijdschap in uw ogen zullen geven. Wij van bruidscouture Jaennine zullen er alles aan doen om u uw daadwerkelijke droomjurk te bezorgen.
Wilt u ervaren hoe alles in zijn werk gaat en heeft u misschien om trouwjurken te komen passen. U kunt gerust contact opnemen om een afspraak te maken. U bent van harte welkom. Er wordt voor gezorgd dat er voldoende tijd voor u is, zodat we op ons gemak alles door kunnen nemen. Al snel wordt er een beeld gevormd waarmee we samen aan de slag kunnen gaan. Op die manier worden de eerste stappen op weg naar de voor u perfecte trouwjurk onmiddellijk gezet.