Primark vestigingen in Nederland

Werken in Den Haag
October 23, 2015
Bruidscouture
June 21, 2016

Primark vestigingen in Nederland

PrimarkIn vrijwel iedere grotere stad in Nederland is tegenwoordig een Primark vestiging te vinden. Denk aan Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Groningen. Ook in Amsterdam kun je vanaf 2015 bij Primark gaan winkelen. Dat kon ook niet uitblijven, want in de grootste stad van het land hoor je nu eenmaal een Primark vestiging te vinden. Om deze reden kun je hier binnenkort terecht voor het kopen van voordelige kleding.

Uitje naar Primark Amsterdam

Voor veel mensen is een bezoek naar Primark in Amsterdam straks een uitje. Dat geldt niet specifiek voor de vestiging in Amsterdam, want ook de andere Primark vestiging in steden als Almere, Rotterdam of Eindhoven bleken echte attracties. Vele duizenden mensen bezoeken de filialen en nemen graag eens een kijkje. Het is op zich ook niet onlogisch dat Primark zo populair is, want het is een beleving. Het interieur van Primark is fraai, de kleding van uitstekende kwaliteit en je hebt gigantisch veel keus. In totaal gaat het om liefst 9000 vierkante meter winkeloppervlak. Dat is veel en dat betekent ook dat er veel keus in.

In Amsterdam zal de vestiging gevestigd zijn aan de Damrak. Inmiddels zit men nog druk in een verbouwing. Het gebouw wordt gedeeld met andere vestigingen als Zara, Starbucks en C&A. Het adres zal Damrak 70 zijn en naar verwachting is de vestiging in september van dit jaar geopend. Dit zal weer hele hordes mensen naar de hoofdstad lokken. Wil je graag op een rustige dag Primark bezoeken, dan kun je het beste op een doordeweekse dag (niet in de vakantie) langsgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *