Bruidscouture
June 21, 2016
Deursloten laten vervangen
May 30, 2017

Voordat je het jawoord geeft

Het begint allemaal op het moment dat je partner op zijn of haar knieƫn gaat en je het jawoord geeft. Dit is het begin van een fantastische reis en de verlovingsperiode. Wat koppels weleens onderschatten is al het werk dat bij komt te kijken voordat ze elkaar het jawoord kunnen geven voor al hun familie, vrienden en kennissen.

Voorbereiden

trouwringenVoordat je gaat trouwen moet er een hoop gebeuren en gelukkig zijn veel van deze dingen heel leuk. Denk maar eens aan het kopen van trouwringen. Je partner heeft vast alleen de verlovingsring uitgekozen en misschien heeft die wel wat input gehad van mensen die dicht bij je staan maar jullie hebben het niet samen gedaan. Nu gaan jullie trouwringen kopen en dit kunnen jullie wel samen doen. Zo zijn er nog veel dingen die jullie samen kunnen doen. Denk maar eens aan het uitkiezen van de bruidstaart en de locatie.

Trouwringen

De belangrijkste keuze blijft toch wel die van de trouwringen. De locatie maakt een groot deel uit van de feest maar het is maar voor een dag en de bruidstaart ook. De trouwringen zijn wel iets dat jullie hopelijk de rest van jullie dagen blijven dragen. Het is dus wel belangrijk om hier de tijd voor te nemen en realiseren dat de trouwringen het symbool zijn voor jullie liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *