Djumbo voor het goede doel

Werkschoenen kiezen
July 9, 2014
De style van de Italianen
July 24, 2014

Djumbo voor het goede doel

djumboDjumbo is een meidengroep dat in 2004 werd opgericht dankzij een promotiestunt van Jumbo. Het meidengroep is vooral populair on de basisscholieren. De groep bestaat uit 3 meiden, Lotte Prijs, Lindsy Schuman en Samantha Klumper.

Ze treden het hele jaar op door heel Nederland en ze worden vooral voor kids evenementen geboekt. Ze brengen ook nog steeds nummer uit, waarvan de bekendste nog steeds de singel, Jump blijft. Djumbo treed ook op voor goede doelen en de meiden hebben echt een hart van goud, zo komen ze regelmatig op voor hun doelgroep, de kinderen. Onlangs traden ze nog op in hoofddorp om de week van het zieke kind te starten.

Het optreden werd gehouden bij Borus Kinderopvang in Hoofddorp en daarbij werden door verschillende stichtingen basisschoolleerlingen uitgenodigd. Ze werden niet alleen uit uitgenodigd om het optreden bij te wonen, maar ook om deel te nemen aan de week van het zieke kind. De taak van de basisschoolleerlingen, was om geld op te halen. Door sponsors te zoeken voor het Avond4daags, om zo geld in te zamelen voor de zieke kinderen.

Al het geld dat de basisschoolleerlingen ophaalden, ging dan ook naar de verschillende organisaties, die de zieke kinderen gaan helpen. Dankzij Djumbo en Borus Kinderopvang, werd de week van het zieke kind een hele grote succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *