Buurttuin aangelegd in Breda

Hagelwitte tanden
May 2, 2015
Cadeautjes bij geboorte
June 3, 2015

Buurttuin aangelegd in Breda

In Breda besloten buurtbewoners om wat geld te verzamelen in de buurt en een hoveniersbedrijf Breda in te huren voor het aanleggen van een tuin.

De buurttuin werd aangelegd op de plek, waar voorheen enkel een kale plek stond. Het was het grond dat aan de hele buurt toebehoorde, maar er werd geen gebruik van gemaakt. Er werd eerst toestemming aan de gemeente gevraagd en vervolgens werd er geld ingezameld voor de tuin. Het verzamelen van het geld ging als een vuurpijl, toen de buurtbewoners eenmaal wisten waar het voor was.

Drie dagen na de inzamelactie konden de buurtbewoners al het hoveniersbedrijf Breda inhuren. Eerst werd er met alle mensen dat geld hadden gedoneerd overlegd. Er werd besproken wat ze graag in de tuin zouden zien en samen kwamen ze er al snel uit.

De hoveniersbedrijf Breda kon al binnen een paar dagen aan de slag en twee weken later stond er een hele mooie buurttuin. Door de hele jaar kan het hele buurt nu ervan genieten en in de zomer word er zelfs gebarbecued. De onderhoud gebeurt ook door het hoveniersbedrijf, dat de tuin door de hele jaar onderhoud. Zo zijn er ook in de winter hovenier bezig met het onderhouden van de tuin. Wil je ook een tuin laten aanleggen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *