Inhuren van een incassobureau
February 10, 2014
Voordelig een nieuwe Range Rover kopen
April 25, 2014

Een Sony smartphone kopen

De nieuwste smartphones van Sony zijn de de Xperia serie, met de Z1 compact als de nieuwste die deze jaar uitkwam.

De Xperia Z1 kwam vorige jaar september uit en het is een hele goede smartphone die op de besturingssysteem van Google draait namelijk android. Het werd gelijk een grote succes en zo ook een grote concurrent voor Apple en Samsung. Sony was al jaren grote speler op het gebied van technologie, maar liep toch achter met de smartphones, met de Z1 werd de eerste stap gezet om weer met de grote jongens mee te spelen. Sony ging nog hard door met het ontwikkelen van een compactere smartphone, waar de meeste smartphone groot en onhandig waren, wouden zij een kleinere smartphone die toch alles kon wat de andere ook konden.

Deze jaar kwam Sony dan ook met de Xperia Z1 compact, wat een verbetering is op zijn voorganger. Sony heeft zo succesvol hun visie waargemaakt van een compacte smartphone, die even slim is als zijn voorgangers, maar ligt toch veel lekkerder in de hand.

Je kan de Xperia Z1 compact nu in de meeste telefoonwinkels kopen of je kan het ook bij de meeste aanbieders gratis krijgen bij een telefoonabonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *