De style van de Italianen
July 24, 2014
E-sigaret helpt
September 12, 2014

Een abonnement afsluiten

sim-onlyEen abonnement afsluiten kan je al vanaf je 18de en het gaat vaak heel makkelijk, er is haast geen enkele provider die je zal weigeren. Het is wel een grote keuze als je pas 18 bent, want je zit dan 1 of 2 jaar vast aan het abonnement en je moet elke maand een vaste bedrag betalen. Als je verzuimt om het de abonnementskosten elke maand te betalen, zal dit grote gevolgen hebben.

 

Als je besluit een abonnement te nemen, moet je dan ook heel goed nadenken over wat voor soort abonnement je wil en hoeveel kosten dit met zich meebrengt. Wil je voor een abonnement met een toestel gaan of voor een sim only abonnement? Het is een grote beslissing, als je een mooie smartphone wil is een abonnement met een toestel wel handig, maar deze abonnement zal wel duurder zijn, dan een sim only abonnement. Het is ook een optie om de toestel los te kopen, als je hiervoor geld hebt, want dan ben je zeker goedkoper uit.

 

Als je het toestel zelf los erbij koopt of al een toestel hebt, dan kan je het beste voor een sim only abonnement gaan, want deze zijn vele malen goedkoper. Voor een abonnement met een toestel, betaal je minimaal rond de 40 euro per maand, terwijl het met een sim only rond de 15 euro is.

Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *