Vloertegels binnen het huis

Sloopauto verkopen tegen de juiste prijs
August 25, 2015
Werken in Den Haag
October 23, 2015

Vloertegels binnen het huis

Laminaat lijkt wel uit de mode te raken, want steeds vaker wordt er voor vloertegels gekozen in plaats van laminaat. De prijzen zijn tegenwoordig niet meer zo verschillend, waardoor het betaalbaarder is geworden.

Vloertegels zijn van natuursteen gemaakt waardoor het veel duurzamer is. Vloertegels gaan dan ook veel langer mee dan laminaat en vloertegels zijn ook minder gevoelig voor schade.

Natuursteen

Natuursteen is een steen dat enkel bewerkt word en waar niks aan toegevoerd word. De vloertegels van natuursteen zijn dan ook puur natuur en hierdoor heel duurzaam. Natuursteen is namelijk haast onverwoestbaar en het is ook niet gevoelig voor schade. Laminaat raakt makkelijk beschadig als er iets op gemorst word en er komen ook makkelijk krassen op. Vloeistof doet niks met vloertegels en krassen komen er niet op tenzij je met een hamer overheen gaat.

Verwarming

Een nadeel dat vaak genoemd word is dat vloertegels vaak koud aanvoelen. Voor de koude vloeren is er wel een hele slimme oplossing. Het is tegenwoordig namelijk makkelijk en betaalbaar om leidingen van de centrale verwarming naar de vloeren te trekken. De leidingen komen onder de vloertegels en wanneer de verwarming aan gaat, word de vloer warm. Dit is een klus dat de meeste loodgieters kunnen uitvoeren.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op een ban de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *